Uitgewapperd

February 24, 2017

 

Dat ben je wel, als vlag die de hele winter al gewapperd heeft. Bij weer en onweer, iedere dag maar wapperen, er komt geen einde aan. Dat vergt wel wat van je. Na al dat wapperen laat je wel eens een steekje vallen, met alle gevolgen van dien. Eén steekje worden er twee, twee steekjes worden er vier. En voor het het weet ben je oud er versleten. Dan wordt er niet meer naar je gekeken als Hollands Glorie maar als versleten lap stof, moegestreden door de elementen. Verlangend naar een rustige plaats zonder wind. Een plaats waar trots over je gesproken wordt: "Deze vlag heeft nog gewapperd tijdens die storm op 23 februari 2017! Goed hè." Concrete media maakt veel vlaggen, ongewapperd en in alle kleuren en maten.

Share on Facebook
Please reload

Uitgelichte berichten

Keukenhof trailer in Sidney, Australia

March 2, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

February 24, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square