Keukenhof trailer in Sidney, Australia

Het is 2015, een stel uit Sidney stapt goed gemutst op het vliegtuig naar Amsterdam, ze gaan de reis van hun leven maken, eindelijk is het zover. Een van die hoogtepunten van de reis is een bezoek aan Keukenhof samen met de Nederlandse familie.

Terug in Sidney kijken ze tevreden terug op hun reis. Ze hebben genoten, niet alleen het weerzien met de familie was een hoogtepunt maar zeker ook hun bezoek aan Keukenhof. Het park lag er prachtig bij, ook het weer was precies goed. Twintig graden, zon en echte Hollandse luchten. Een ding stond op dat moment vast, ze komen terug, zeker weten. Voor de familie en Keukenhof.

In een restaurantje in Lisse eet ik samen met mijn ouders twee originele Van Dobbe Croquetten met 2 sneetjes wit brood. Mijn moeder heeft een broodje kaas en mijn vader eet een hamburger. Het is voorjaar 2017, net iets te fris om buiten te zitten.

Aan tafeltje naast ons zit een stel dat maar niet kan kiezen wat het moet gaan worden. Ik zie mijn moeder vriendelijk glimlachten naar de vrouw aan het tafeltje. “Lastig hè”, zegt ze en direct er achteraan:”Wij komen hier vaak met onze schoondochter, kleinkinderen of met onze zoon”. We nemen eigenlijk altijd hetzelfde. “Een broodje kaas is wel een goed idee”, zegt de vrouw

aan het tafeltje naast ons met een licht Australisch accent. “U komt niet uit Lisse” merkt mijn moeder op. Nee zegt de man;” Sidney, Australia, al 35 jaar.” En we zijn al voor de tweede keer terug in Holland, de eerste keer was in 2015 en nu weer!”

“Laat de foto’s eens zien aan deze mensen, we hebben hele mooie foto’s onze eerste trip in 2015!” De vrouw toverde een fotoalbum uit haar tas en legde deze op tafel. Een van de foto’s trok mijn speciale aandacht. Met mijn wijsvinger tikte ik op de foto en ik zocht naar de juiste woorden. De man was me voor: "In Australië heb ik een transportbedrijf dus deze trailer trok mijn aandacht, Prachtig! Die heldere kleuren en die mooie bloemen!”.”Deze trailer moest ik aan mijn kinderen laten zien!”.

Ik zei maar niets en was tevreden. De Van der Slot Transport combinatie is in Sidney geweest met de door Concrete media ontworpen trailer. Bij Van der Slot transport zeiden ze tegen mij dat trailer alleen maar in Nederland te zien zou zijn.

Sidney, Australia, wie had dat gedacht,…

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square