Zo’n hond doet je wat

Als een klein opdondertje met veel te lange oren zat je in een doos met kranten tussen Thea en Theo in, op de achterbank van de zwarte SEAT. Het was november 2002. Het begin van onze warme vriendschap, ons weder-zijds vertrouwen en lange wandelingen. Als de camper voor het huis stond en maar heel even de deur open was glipte je naar binnen. Je kende je plaats, op de bijrijdersstoel. Je blik op oneindig, klaar voor de eerste etappe. We waren eens zomers in Frankrijk, belachelijk heet. Ja zo heet dat ik je mee kon nemen in de rivier. Je raakte eerst in paniek toen je geen vaste grond meer onder je poten voelde. Maar het vertrouwen was groot. Uiteindelijk legde je je kop op mijn schouder en je keek tevreden Frankrijk in. Zo hebben we heerlijk gedobberd in de koele rivier. Die avond lag je moe maar voldaan op je deken aan het voeteneind van mijn bed in de camper. Zo zijn heel veel verhalen over ons, verhalen die naar boven komen als ik opkijk van mijn scherm en je weer even zie. Tegenwoordig kan je foto’s afdrukken op (Ayous) hout. Informeer eens bij Concrete media voor een mooie afdruk, je bent nu toch op de website. Wie had dat gedacht in 2002.

Luna (2002-2013)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square